Minden rendben.
Gyakori kérdések
Regisztráltam a rendszerbe, de nem érkezett meg az aktivációs levelem.

Ha regisztráció után 10 percen belül nem érkezik meg az aktivációs levél a megadott e-mail címedre, kérjük ellenőrizd, hogy nem került-e a postafiókod 'Levélszemét (Spam)' könyvtárába. Ha igen, nyisd meg a levelet és távolítsd el róla a 'Spam' címkét.

Nem emlékszem, hogy regisztráltam-e már ebbe a rendszerbe. Hogyan tudom kideríteni?

Az Elfelejtett jelszó oldalunkon név, ATOM_ID vagy e-mail cím alapján tudod ellenőrizni, hogy van-e már nálunk felhasználói fiókod. Ha megtalálod magad, akkor ugyanott kérhetsz új jelszót a fiókodhoz.

Az ATOM_ID-d és a regisztrált e-mail címed minden, a(z) ATOM150 Nevezési Rendszer által küldött e-mailben szerepel. Ezeket a leveleket leggyorsabban úgy találod meg a postafiókodban, ha rákeresel a 'Nevezési Rendszer' kifejezésre.

Miért nem látszom a nevezési listában?

Ha sikeresen regisztráltál, beléptél és neveztél a kiválasztott versenyre, akkor a nálunk tárolt Nevezési listákon azonnal, automatikusan meg fogsz jelenni.

A leggyakrabban az szokott előfordulni, hogy egy futó regisztrál, és a kapott e-mail segítségével be is aktiválja az ATOM150 Nevezési Rendszer fiókját, de utánna elfelejt visszatérni a rendszerbe, így nem tudjuk eldönteni, hogy melyik verseny után érdeklődik. Ha ez történt veled és már nem emlékszel a jelszavadra, akkor az Elfelejtett jelszó oldalunk segítségével új jelszót kérhetsz magadnak, majd belépés után benevezhetsz a megfelelő versenyre.

Figyelem: Néhány versenyszervező a saját honlapján is szokott nevezési listát publikálni, ezek frissességéért sajnos mi nem tudunk felelősséget vállalni. Viszont a rajtszámok gyártását, a pólórendelést és az időmérést végző cégek mind a mi adatbázisunk alapján dolgoznak, tehát ha nálunk megtaláltad magad a listában, akkor biztos lehetsz benne, hogy a verseny napján is mindent rendben kézhez fogsz kapni.

Már átutaltam a nevezési díjat, miért nincs még rajtszámom?

A rajtszámok kiosztása az adatbázisunk és a versenyek kijelölt bankszámláinak manuális összevetése után történik, így előfordulhat, hogy csak a befizetés után több héttel történik meg a rajtszámod kiosztása. Ha a(z) ATOM150 Nevezési Rendszer-en keresztül neveztél egy versenyre akkor a rajtszám kiosztás pillanatában automatikusan e-mail viszajelzést fogsz kapni a rendszertől.

Miért nem tudok egy e-mail címmel több embert nevezni?

A rendszeren belül a futók azonosítása mindig e-mail cím alapján történik, így váltó nevezésnél legalább a csapatkapitánynak, egyéni nevezéseknél pedig minden futónak a saját, egyedi e-mail címével kell regisztrálnia.

Mindenképpen érdemes a saját e-mail címedet megadnod, mert az elfelejtett jelszavad visszaállításakor, a nálunk történt nevezéseid állapotának változásáról és a versenyekkel kapcsolatos időpont, pálya és egyéb változásokról is erre a címre fogsz értesítéseket kapni.

Az e-mail címedet és egyéb személyes adataidat kizárólag adatvédelmi nyilatkozat ellenében, a versenyszervezők által felkért, a versenyek kapcsán tényleges munkát végző szervezeteknek adjuk ki.

Ötnél több futót szeretnék nevezni, kaphatok ehhez segítséget?

Egyesületeknek, iskoláknak és egyéb szerveződéseknek örömmel segítünk a csoportos nevezés megoldásában, kérjük töldse le az alábbi Excel táblázatot és kitöltve juttassa őket vissza hozzánk.

ANR - Csoportos nevezés gyermektávokhoz.xls
ANR - Csoportos nevezés egyéni felnőtt versenyszámokhoz.xls
ANR - Csoportos nevezés váltó felnőtt versenyszámokhoz.xls

Elérhetőségeink
A rajtszám osztással, számlázással, rajtcsomagok átvételével és egyéb, versenyekkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel:
Kaposvár Dombjai Félmaraton, eXtremeMan 2/3 Maraton Deseda-tó
30/645-27-94
Szelidi-tó futás
30/475-61-17
ATOMfutás, ULTRAmarATOM és atomCROSS (Paks)
30/989-26-45